Win een Trouw Foto/Video Pakket - Carlton Visuals ...

Win een Trouw Foto/Video Pakket

In de afgelopen 5 jaar dat ik bruiloften film, heb ik continu de focus gehad voor video. Het afgelopen jaar ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in fotografie. Zo heb ik de afgelopen tijd naast trouwfilms of verschillende trouwfoto’s gemaakt. Vanaf 2020 zal ik mijn fotopakketten lanceren en hiervoor houd ik de volgende winactie.

 

Ga jij in de maand september of augustus 2019 nog trouwen ? Dan maak je kans op de Trouw Foto/Video Pakket ter waarde van €1.599,-. Hiervoor dien je de volgende stappen te volgen.


Trouwlocatie

Laat ons je favoriete trouwlocatie weten

Kralingse Bos

Hoewel het in eerste instantie erg gek klinkt heeft het rotterdamse Kralingse Bos mooie stukken natuur die zich goed verlenen voor een trouwshoot.

Wereldmuseum

Het Wereldmuseum is het ideale trouwlocatie ook om de fotoshoot te houden. Het monumentale pand heeft zowel binnen als buiten bijzonder mooie locaties om je trouwfoto's te maken.

Het Binnenstad

Voor bruisende trouwfoto's met een moderne look ben je in de binnenstad van Rotterdam zeker op je plek. De verschillende neonverlichtingen van winkels en restaurants zorgen voor het Tokyo effect!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *