Veelgestelde vragen - Carlton Visuals ...

Veelgestelde vragen

Zeker! Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar werken door heel Nederland. Houd er wel rekening mee dat er reiskosten kunnen gelden in het geval de afstand meer dan 75 kilometer is. Uiteraard leggen wij dit ook aan u voor voordat wij een offerte opstellen.

Extra uren bij een pakket is altijd mogelijk. Wanneer u voor 1 videograaf is er op dit moment een toeslag van 50 euro per extra uur. Bij 2 videograven is dit dus het dubbele.

1. Contactformulier
Uw aanvraag begint bij het invullen van het contactformulier.

2. Vrijblijvende kennismakingsgesprek
Ik neem binnen afzienbare tijd contact met u op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. Dit vind doorgaans plaats via beeldbellen of een telefoongesprek en duurt niet meer dan 30 min.

3. Offerte
Wij gaan op basis van het gesprek aan de slag met de offerte die al uw voorkeuren zal omvatten.

4. Aanbetaling
Zodra u akkoord hebt gegeven op de offerte is uw trouwdatum gereserveerd en volgt er een deelfactuur.

5. Trouwdag
Een maand voor de bruiloft nemen wij middels een kort gesprek jullie programma door voor de trouwdag. Zo hebben wij een compleet beeld van de tijden en locatie waar wij verwacht worden. Wij komen op de trouwdag uiteraard netjes gekleed.

6. Oplevering
Binnen 8 – 12 weken na de trouwdatum zal de oplevering volgen van het afgesproken pakket. Dit zal dan digitaal gebeuren en afhankelijk van het pakket zal u de wedding giftbox op de post ontvangen.

7. Eindfactuur
Na oplevering van de trouwfilm(s) volgt de eindfactuur.

Dit doen wij zeker. Wij werken doorgaans ook voor bedrijven. Bijvoorbeeld bij het vastleggen van een promotie video of een bedrijfsevenement. Wilt u meer informatie hierover? Neem contact op met ons middels het contact formulier.

Ik werk altijd op basis van een aanbetaling en een eindbetaling na oplevering. Of te wel 50/50.

Nee helaas, wij werken altijd op basis van een aanbetaling en een eindbetaling na oplevering. Of te wel 50/50.

Om de kwaliteit te leveren die wij u beloven nemen wij 4 – 8 weken de tijd om de montage te verrichten. Dit kan in verband met drukte oplopen tot 12 weken. Dit zullen wij uiteraard met u overleggen zodat u ten alle tijde op de hoogte bent van de levertijd.

Jazeker, wij hebben al diverse bruiloften gefilmd waar het bruidspaar ook drone beelden wilde hebben. Dit is een extra optie die bij het pakket geboekt kan worden voor een toeslag van 100 euro. Wilt u hier meer informatie over? Neem contact op met ons via het contact formulier.

Omdat wij op uw bruiloft de focus willen houden op de video kunnen wij helaas niet ook nog fotograferen. Wel werken wij samen met diverse fotografen waardoor we u altijd kunnen doorverwijzen naar een kwalitatief goede fotograaf.

Dit is zeker mogelijk. Wij kunnen u alle videobestanden aanleveren. Hierbij dient u wel rekening te houden dat bij dit echt rauwe video bestanden zijn. Hierdoor kan het zijn dat de beelden soms vertraagd zijn zonder geluid. Wilt u voornamelijk beelden met geluid in plaats van onze dynamische vloeiende beelden? Geeft u dit aub aan in het kennismakingsgesprek. Dan kunnen wij hier rekening mee houden bij het filmen.

 

De ruwe beelden zijn vaak enorm grote bestanden. Het versturen hiervan lukt niet altijd via een downloadlink. Mocht dit het geval zijn dan overleggen we de kosten voor een USB en verzending altijd voor.

Ook voor bruiloften in het buitenland bijv. Italië hanteren wij de zelfde pakketten. Echter zijn de reis en verblijfkosten hier niet bij inbegrepen. U kunt hierbij zelf de reis en het verblijf boeken. Uiteraard kan ik dit ook op mij nemen en u de kosten hiervan door factureren. Alles gebeurt dan uiteraard in overleg. Wilt u hier een keer over bellen? Dat is natuurlijk mogelijk middels het contactformulier.

 

De ruwe beelden zijn vaak enorm grote bestanden. Het versturen hiervan lukt niet altijd via een downloadlink. Mocht dit het geval zijn dan overleggen we de kosten voor een USB en verzending altijd voor.

Muziek in de video is erg belangrijk. In sommige gevallen kan het zo zijn dat er specifieke wensen zijn voor de muziek. Dit is altijd mogelijk als de video bedoeld is voor persoonlijk gebruik. Ik ben echter wel lid van een muziek platform waar ik uit een enorme lijst aan muziek kan gebruiken waar ik een licentie voor krijg. Dit is handig voor het delen op social media omdat op deze muziek dan geen auteursrechten claim zal komen.

 

Ik kan u de link hiernaartoe sturen zodat u uit de lijst zelf een keuze kan maken. Muziek naar voorkeur kunt u daarnaast altijd aanleveren als de video bedoeld is voor eigen (persoonlijk) gebruik.