De juiste videograaf voor uw bruiloft vinden? - Carlton Visuals ...

De juiste videograaf voor uw bruiloft vinden?

Het kiezen van een videograaf bruiloft is een beslissing die met zorg genomen moet worden; uw trouwvideo wordt immers een herinnering voor het leven. Als Carlton Visuals begrijp ik de waarde van deze momenten en ben ik toegewijd om ze op een authentieke en artistieke manier vast te leggen.

 

Mijn Stijl

Mijn stijl als videograaf bruiloft is veelzijdig en aangepast aan uw unieke smaak en voorkeuren. Of u nu houdt van een filmische, documentaire of vintage stijl, ik zorg ervoor dat uw trouwvideo de essentie van uw liefde en de schoonheid van uw speciale dag weerspiegelt.

 

Mijn Portfolio

Ik nodig u uit om mijn portfolio te bekijken. Elk werk is een getuigenis van mijn passie en toewijding als videograaf bruiloft. Uw vertrouwen is mijn hoogste prioriteit, en ik ben er om elk moment met integriteit en creativiteit vast te leggen.

 

Pakketten en Prijzen

Ik bied diverse pakketten aan, afgestemd op verschillende budgetten, zonder in te boeten aan kwaliteit en aandacht voor detail. Als uw videograaf bruiloft zorg ik voor transparantie en flexibiliteit in elke stap van het proces.

 

Reviews

Uw tevredenheid is mijn succes. De ervaringen van eerdere paren die ik heb mogen dienen, spreken voor zich. Als videograaf bruiloft is het mijn eer om deel uit te maken van uw meest dierbare momenten.

 

Persoonlijke Kennismaking

Een persoonlijke connectie is de basis van mijn werk. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten, uw verhaal te horen en samen te ontdekken hoe we uw droom trouwvideo tot leven kunnen brengen. Neemt u dus vooral contact op met mij.

 

Uw Speciale Dag door de Lens van Carlton Visuals

Als Carlton Visuals ben ik meer dan een videograaf bruiloft; ik ben een verhalenverteller, toegewijd om de ongeschreven momenten, de onuitgesproken woorden en de onvergetelijke emoties van uw bruiloft vast te leggen.

Freddy & Keiti

 

– destination wedding –

 

Een intieme bruiloft met familie en close friends op een landgoed tussen de Toscaanse heuvels in Florence. Freddy en Keiti uit Rotterdam wilden unieke beelden van hun trouwdag en mijn stijl van filmen pastte bij hun wensen.

Oog voor detail

Bij het vastleggen van een bruiloft is een oog voor detail erg belangrijk. Ik vind het zelf erg leuk om hier de voorwerpen en bijzondere momenten in beeld te brengen.

Ravish & Anoushka

 

–  indian wedding –

 

Ravish en Anoushka wilden hun burgelijk huwelijk met een kleine groep aan familie en vrienden vieren. Het ja-woord werd in het Groothandelsgebouw gegeven  en hiervan wilden zij filmische beelden.

Oog voor detail

Bij het vastleggen van een bruiloft is een oog voor detail erg belangrijk. Ik vind het zelf erg leuk om hier de voorwerpen en bijzondere momenten in beeld te brengen.

Nico & Marije

 

– knus en intiem –

 

Onder het toezien van een selecte groep aan familie en vrienden gaven Nico en Marije elkaar het Ja-woord. De kerkelijke inzegening vond plaats in een historsich katholieke kerk. Hierna werd er samen met de selecte groep geluncht en gedineert. Het feest werd door het bruidspaar ingeleid met een stijlvolle openingsdans.

Portfolio

Het investeren waard

The Dream

€ 949,-

8 UREN AANWEZIG

1 VIDEOGRAAF

WEDDING FILM (3-5 MIN)

LEVERING DIGITAAL (4-8 WEKEN)*

Dit pakket vind ik interessant!

The Dream Gold

€ 1449,-

10 UREN AANWEZIG

2 VIDEOGRAFEN

WEDDING FILM (5-7 MIN)

LEVERING DIGITAAL (4-8 WEKEN)*

DOCU MONTAGE (15-30 MIN)

HOUTEN USB THUISBEZORGD

Dit pakket vind ik interessant!

Pre Wedding

€ 299,-

LOCATIE NAAR KEUZE

1 VIDEOGRAAF

PRE WEDDING FILM (2-4 MIN)

LEVERING DIGITAAL (4-8 WEKEN)*

Dit pakket vind ik interessant!
Summary
Article Name
De juiste videograaf voor uw bruiloft vinden? - Carlton Visuals Voorvertoning metabeschrijving:
Description
Carlton Visuals: uw persoonlijke videograaf bruiloft. Unieke, op maat gemaakte trouwvideo's die elk moment van uw speciale dag vastleggen. Ontdek de magie!