Videograaf bruiloft - Carlton Visuals ...

Videograaf bruiloften

Op zoek naar een ‘videograaf bruiloft’ die uw speciale dag kan omtoveren in een onvergetelijke film? U bent aan het juiste adres! Als ervaren bruiloftsvideograaf leg ik de essentie van uw liefdesfeest vast in een prachtige, filmische trouwfilm.

Door mijn jarenlange ervaring als videograaf, zowel in Nederland als in romantische bestemmingen zoals Florence en Griekenland, heb ik een divers portfolio van trouwfilms opgebouwd. Neem een kijkje in mijn portfolio van trouwfilms om een idee te krijgen van mijn stijl en de magische momenten die ik voor eerdere paren heb vastgelegd.

Elke bruiloft is uniek, en daarom verdient uw liefdesverhaal een persoonlijke aanpak. Mijn passie als videograaf bruiloft ligt in het vangen van de intieme, emotionele momenten die uw bruiloft speciaal maken. Met aandacht voor detail en een creatieve blik, streven we ernaar om een cinematografische ervaring te creëren die de essentie van uw liefde en vreugde vastlegt.

Begrijpend dat budgetten variëren, bied ik verschillende tarieven aan voor bruiloftsvideografie. Mijn doel is om flexibele pakketten aan te bieden die aan uw specifieke wensen voldoen, terwijl de kwaliteit van uw trouwfilm gegarandeerd hoog blijft.

Videograaf bruiloft Carlton Visuals

Geïnteresseerd in hoe ik uw trouwdag kan vastleggen? Neem contact met me op via de contactpagina om uw wensen te bespreken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw bruiloft niet alleen een prachtige dag wordt, maar ook een tijdloze herinnering in de vorm van een schitterende trouwfilm.

Freddy & Keiti

 

– destination wedding –

 

Een intieme bruiloft met familie en close friends op een landgoed tussen de Toscaanse heuvels in Florence. Freddy en Keiti uit Rotterdam wilden unieke beelden van hun trouwdag en mijn stijl van filmen pastte bij hun wensen.

Oog voor detail

Bij het vastleggen van een bruiloft is een oog voor detail erg belangrijk. Ik vind het zelf erg leuk om hier de voorwerpen en bijzondere momenten in beeld te brengen.

Ravish & Anoushka

 

–  indian wedding –

 

Ravish en Anoushka wilden hun burgelijk huwelijk met een kleine groep aan familie en vrienden vieren. Het ja-woord werd in het Groothandelsgebouw gegeven  en hiervan wilden zij filmische beelden.

Oog voor detail

Bij het vastleggen van een bruiloft is een oog voor detail erg belangrijk. Ik vind het zelf erg leuk om hier de voorwerpen en bijzondere momenten in beeld te brengen.

Nico & Marije

 

– knus en intiem –

 

Onder het toezien van een selecte groep aan familie en vrienden gaven Nico en Marije elkaar het Ja-woord. De kerkelijke inzegening vond plaats in een historsich katholieke kerk. Hierna werd er samen met de selecte groep geluncht en gedineert. Het feest werd door het bruidspaar ingeleid met een stijlvolle openingsdans.

Portfolio

Het investeren waard

The Dream

€ 949,-

8 UREN AANWEZIG

1 VIDEOGRAAF

WEDDING FILM (3-5 MIN)

LEVERING DIGITAAL (4-8 WEKEN)*

Dit pakket vind ik interessant!

The Dream Gold

€ 1449,-

10 UREN AANWEZIG

2 VIDEOGRAFEN

WEDDING FILM (5-7 MIN)

LEVERING DIGITAAL (4-8 WEKEN)*

DOCU MONTAGE (15-30 MIN)

HOUTEN USB THUISBEZORGD

Dit pakket vind ik interessant!

Pre Wedding

€ 299,-

LOCATIE NAAR KEUZE

1 VIDEOGRAAF

PRE WEDDING FILM (2-4 MIN)

LEVERING DIGITAAL (4-8 WEKEN)*

Dit pakket vind ik interessant!
Summary
Description
Ervaar unieke trouwfilms door onze ervaren videograaf. Persoonlijk, filmisch, met oog voor emotie en detail, vastgelegd in NL en daarbuiten.