Destination wedding in Toscane - Italië - Carlton Visuals ...

Énige tijd terug reisde ik naar Florence in Toscane Italië voor de bruiloft van Keiti en Freddie. Zij benaderden mij ruim een jaar daarvoor om hun bruiloft vast te leggen op een prachtige landgoed in Italië.
 
Als videograaf zijn destination weddings altijd leuk ondanks de uren heen en weer reizen. Kortom ik kon dit niet afslaan. De bruiloft zou plaatsvinden op een mooie zaterdag in september waarbij ik op vrijdagmiddag zou arriveren op de locatie, het landgoed Borgo i Vicelli in een dorpje tussen de heuvels in de buurt van Florence, Toscane. Het landgoed had een prachtig uitzicht door de olijfbomen en de heuvels.
 

Het bruidspaar hield de ceremonie op het grasveld naast het hoofdgebouw met hierbij prachtige heuvels op de achtergrond. Na de ceremonie was het tijd voor de foto- en videoshoot. Hiervoor had het bruidspaar een mooie locatie met direct uitzicht op de achterliggende heuvels uitgekozen. Ik, de videograaf op de bruiloft, de trouwfotograaf en het bruidspaar liepen direct na de ceremonie naar deze plek om de foto’s en videobeelden te maken.
 

The Happiness

Na de ceremonie had het bruidspaar een moment alleen waar ook de foto's werden gemaakt.

Bridesmaids

De jurken van de bruidsdames waren in hetzelfde kleur en dat zorgde met het boeket voor een prachtige foto.

Look At Her

Het diner maakte plaats voor een prachtige zonsondergang! Het bruidspaar heeft echter alleen oog voor elkaar.

Cutting The Cake

Bij een bruiloft hoort ook wel het taartsnijden zou je zeggen toch? Dit deed het bruidspaar in stijl met een prachtige taart!

 
 

Bekijk hier het resultaat!

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *