Destination wedding in Griekenland - Carlton Visuals ...

Destination wedding in Griekenland

Één van de leuke bijkomstigheden in mijn werk als videograaf is dat er altijd veel gezelligheid is op een bruiloft. Daarnaast is er ook altijd heerlijk eten. Afgelopen zomer heb ik de mogelijkheid gekregen om het Grieks cuisine nog beter te verkennen.
 
Ik werd door een lieftallig bruidspaar geboekt voor een wedding film op Kefalonië. Dit prachtige eiland in het westen van Griekenland is een bekend liefdeseiland waar menig liefdeskoppels op vakantie gaan. Het eiland bestaat voornamelijk uit gebergte waardoor het veel kleine stadjes die je kan bereiken via kronkelende bergroutes. Ook heeft het eiland prachtige stranden waaronder het beroemde Myrthos Beach.
 

Het bruidspaar koos ervoor de ceremonie in het natuur te doen, namelijk op een berg. Dit leverde een prachtige achtergrond op terwijl de ambtenaar zijn woord hield. Voor het feest werd een riante villa versierd en was er een overheerlijk diner. Wat volgde was een moment van vreugde tijdens het taart snijden aangezien het bruidspaar elkaar besmeurde met cake.
 

The Happiness

Na de ceremonie had het bruidspaar een moment alleen waar ook de foto's werden gemaakt.

Bridesmaids

De jurken van de bruidsdames waren in hetzelfde kleur en dat zorgde met het boeket voor een prachtige foto.

Look At Her

Het diner maakte plaats voor een prachtige zonsondergang! Het bruidspaar heeft echter alleen oog voor elkaar.

Cutting The Cake

Bij een bruiloft hoort ook wel het taartsnijden zou je zeggen toch? Dit deed het bruidspaar in stijl met een prachtige taart!

 
 

Bekijk hier het resultaat!

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *