Top locatie voor je trouwfoto's Rotterdam - Carlton Visuals ...

Top locatie voor je trouwfoto’s Rotterdam


Ben je op zoek naar locaties in Rotterdam waar jij je trouwfoto’s kan maken? In de afgelopen 5 jaar dat ik bruiloften film, ben ik op verschillende plekken binnen en buiten Nederland geweest. Stiekem is Rotterdam toch echt mijn stad en weet ik 99% alle top locaties waar trouwfoto’s in Rotterdam het beste gemaakt kunnen worden. Natuurlijk ben ik als videograaf ook aanwezig bij de fotoshoot om hier prachtige bewegende beelden van het bruidspaar te maken voor de trouwfilm.

 

Trouwfotografie gaat meestal hand in hand met de trouwfilm. Voor de bruiloft is het dan ook belangrijk dat de fotograaf en videograaf goed overleggen. Zeker als het gaat om de fotoshoot locatie.

SS Rotterdam

Een prachtige locatie is het SS Rotterdam, hier kan je als bruidspaar tegen betaling in alle rust de trouwfoto's maken. Het voordeel is een prachtig uitzicht op de skyline van de stad

Kralingse Bos

Hoewel het in eerste instantie erg gek klinkt heeft het rotterdamse Kralingse Bos mooie stukken natuur die zich goed verlenen voor een trouwshoot.

Wereldmuseum

Het Wereldmuseum is het ideale trouwlocatie ook om de fotoshoot te houden. Het monumentale pand heeft zowel binnen als buiten bijzonder mooie locaties om je trouwfoto's te maken.

Het Binnenstad

Voor bruisende trouwfoto's met een moderne look ben je in de binnenstad van Rotterdam zeker op je plek. De verschillende neonverlichtingen van winkels en restaurants zorgen voor het Tokyo effect!